Loading...

Cjenik.net je inovativni servis za kreiranje QR cjenika, dizajniran kako bi olakšao poslovanje različitim industrijama. S naglaskom na jednostavnosti korištenja, prilagodljivosti i brzoj implementaciji, Cjenik.net postaje ključan alat za sve subjekte koji žele unaprijediti svoje poslovanje kroz digitalnu transformaciju. Digitalna transformacija postaje ključ uspjeha u suvremenom poslovanju, a Cjenik.net je vaš partner u tom putovanju. Iskoristite prednosti brze, jednostavne i prilagodljive platforme za kreiranje QR cjenika te unaprijedite svoje poslovanje već danas. Cjenik.net olakšava komunikaciju s klijentima. Nema više potrebe za tiskanjem papirnatih cjenika ili ručnim ažuriranjem informacija. Brza i ažurirana dostupnost informacija povećava zadovoljstvo klijenata i poboljšava poslovnu reputaciju. Bez obzira radite li u restoranu, trgovini, frizerskom salonu ili bilo kojoj drugoj djelatnosti, naš servis omogućuje prilagodbu cjenika prema specifičnostima vašeg poslovanja.

Ne. Imate potpuni pristup administracijskom sučelju te možete sami napraviti sve izmjene u trenu. Podržano je importiranje cjenika direktno putem Excel dokumenta, podržani je upload i PDF cjenika, imate potpunu slobodu kod kreiranja i manipulacije Vašim novim QR cjenicima. Cjenik.net je najnapredniji sustav na tržištu koji nudi zaista ogroman potencijal, te smo sigurni da smo u ovom segmentu prvi i najbolji na tržištu.

Ne. Sve što vaš gost treba učiniti je skenirati QR kod kamerom svog mobilnog telefona ili tapnuti mobilnim uređajem na NFC čip na Vašem stolu i Cjenik.net otvara Vaš digitalni cjenik u trenu. - NFC čipovi prodaju se zasebno te su programirani da rade s Vašim cjenicima, za sve dodatne informacije oko kupnje NFC čipova nas kontaktirajte na +385 99 2199 416 ili na info@cjenik.net

Da, podržan je napredni export u PDF format kojeg možete spremiti na vaše računalo ili mobilni uređaj.

Da. Nakon što se prijavite u vašu administrativnu sučelje, možete kreirati neograničen broj cjenika za svaki objekt posebno. Sustav sam prati koliko cjenika kreirate te će za taj broj objekata koje kreirate biti naplaćeno korištenje servisa. Cijena po objektu iznosi 70 € / godišnje. Ako želite dodatne popuste kod korištenja u više objekata molim da nas kontaktirate na +385 99 2199 416 ili na mail: info@cjenik.net

Da. Kompletno administrativno sučelje za administraciju vaših cjenika, kao i sam QR cjenik koji se prikazuje gostu nudi mogućnost tamnog i svijetlog moda, popularnog naziva dark mode!

Da. Sučelje administrativne zone je automatski na Hrvatskom jeziku, ali možete s desne strane nakon što se prijavite u administrativno sučelje jezik sučelja postaviti i na Engleski jezik.

Da. Dovoljno je samo da odaberete u vašem administrativnom sučelju koje sve jezike želite aktivirati.

Da. Na raspolaganju vam je služba podrške 24/7. Za sva pitanja kontaktirajte nas: info@cjenik.net

Da. Cjenik.net nakon što se prijavite u Vaše administrativno sučelje prikazuje broj otvaranja cjenika po mjesecima. također je podržano povezivanje s Google Analytics, a navedeno je usluga web analitike nudi Google.

Nakon što se prijavite u Vaše administrativno sučelje, na stavci QR kod imate napredno baratanje QR kodom, od biranja boje koda, dizajna, dodavanja logotipa, te kompletne personalizacije QR koda kojeg možete preuzeti klikom na gumb Download. Nakon što ste preuzeli QR kod isti možete ispisati ili dati profesionalnim djelatnostima da Vama ga otisnu na različite materijale, ovdje mašti nema kraja.

Da. Nakon što se prijavite u vaše administrativno sučelje, stavka "Uvoz" Vam omogućava da uvezete s jednim klikom sve cijene. Evo dat ćemo jedan primjer, tvrtka XYZ d.o.o. koristi poslovni program za ugostiteljstvo, taj isti program nudi izvoz cijena u Excel (XLSX), pa će te u ovom slučaju izvesti (eksportirati) cijene u vašem poslovnom programu te će te taj isti excel će moći importirati direktno u Cjenik.net, import od 300 stavaka traje 2 sekunde. Podržano je brisanje svih cijena sa stavkom odaberi sve & obriši sve!

Da. Svi podaci vašeg objekta, upisuju se kroz administrativno sučelje, isto tako podržano je upis poruke na dnu, te sve što je potrebno kako bi vaši QR cjenici bili kompatibilni sa zakonskim aktima.

Da.Vi kao vlasnik određenog objekta možete kreirati korisnike kojima možete dodijeliti prava, puni pristup, djelomični pristup, pristup koji omogućava samo promjenu cijena bez da korisnik može izbrisati određene stavke. Jednostavno, nudimo vam potpunu kontrolu nad pravima koje možete koristiti u vašem objektu.

Da. Cjenik.net ima unaprijed generirane grafike od toplih napitaka, bezalkoholnih pića, piva, vina te gotovo sva pića koja se prodaju na tržištu Republike Hrvatske. Pristup gotovim slikama dostupno je kroz galeriju slika, koja je segmentirana po kategorijama, a možete i vi dodati svoje fotografije

Da. Nakon što se otvori Vaš novi digitalni cjenik od strane gosta, gost ima mogućnost upisa u digitalnu knjigu utisaka. Nakon upisa vama su upisane stavke vidljive u vašem administrativnom sučelju, na iste možete i odgovarati ( dvosmjerna komunikacija s gostom ).

Da. Vaš novi digitalni cjenik koristi onu valutu prikaza cijena koju odaberete nakon što se prijavite u vaše administrativno sučelje i pod postavkama odaberete željenu valutu. Podržan je i prikaz valute ispred ili iza iznosa cijene.

Da. Nakon što se prijavite u vaše administrativno sučelje pod stavkom "Slider akcije" možete dodati vlastite grafike u vidu prodajnih akcija ili akcija određenih pića ili jela.

Nakon što se prijavite u vaše administrativno sučelje pod stavkom kategorije možete kreirati neograničen broj kategorija, kategorijama možete dodijeliti i gotove grafičke elemente iz galerije slika, ali možete i dodati vlastite grafičke elemente. Cjenik.net nema limita u broju dodanih kategorija, ili stavaka unutar određene kategorije.

Da. Cjenik.net je u potpunosti hrvatski proizvod i razvijen je da pomogne poduzetnicima, pod motom od poduzetnika za poduzetnike. Vlasnik i autor Cjenik.net servisa je tvrtka InTeh, obrt za usluge, vl.Ivica Kutnjak Žabnik, Zrinskih 25, Hrvatska, OIB: 19258221638 IBAN: HR2324020061140385352